Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (5.16 secunde)
Sunt o ascultatoare fidela a emisiunii Matinal, de la Smart FM, realizata cu multa pasiune de cei doi cunoscuti oameni de cultura, doi artisti unici in felul lor, care iubesc poezia si teatrul:
Din 1993 a activat ca actor la Teatrul de Comedie. Din 1996 a activat ca actor la Teatrul National I.L.
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei.
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei.
Imobilul in care se afla Teatrul Nottara nu mai figureaza in acest moment pe lista cladirilor cu bulina rosie, dupa ce, ca urmare a actualizarii expertizei efectuate in 1997, prin cele mai moderne mijloace, s-a constatat ca acesta nu se incadreaza in clasa I de risc seismic.
Este un spectacol aparte, incitant, eclectic construit in spiritul unei spontaneitați artistice emotionante ce imbina intr-un mod original teatrul cu muzica si care isi propune abordarea intr-o maniera unica a unor tehnici jazz si compozitii proprii ale pianistului Marius Vernescu, unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei (Quincy Jones, Presedinte Juriu - Montreux Jazz Festival).
A debutat in teatru in anul 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna in piesa Fratii Karamazov, dupa Fiodor Mihailovici Dostoievski, jucata la Teatrul Constantin Nottara (examen condus de profesoara Marioara Voiculescu).
Concertul va avea loc la Teatrul National Bucuresti (sala Studio) in ziua de luni, 14 mai 2018, la ora 19:00.
Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta moare incet. Ca orice moarte, este trista. Dar, in acest caz, moartea nu trebuia si nu trebuie sa fie inevitabila.
Daniela Vitcu VINERI, 9 NOIEMBRIE - ora 10:00 -Teatrul Municipal : ... Alex Vlad - ora 18.30 - Teatrul Municipal Traian Grozavescu, Lugoj, Balul, de William Shakespeare , regia:
Recent, la Teatrul Principal din Bucuresti (la Sala Dalles), a avut loc premiera spectacolului Ana lui Manole de Sebastian Ungureanu. Legenda celei mai frumoase manastiri din Arges, Balada Mesterului Manole si mitul jertfei pentru creatie, dar o altfel de interpretare puteti vedea la Teatrul Principal.
A facut parte din Comitetul Central al Partidului Comunist Roman si a condus Teatrul Mic (1977-1990) si Teatrul National (2001-2004).
Papusile sunt realizate artizanal, de la armatura pana la cele mai mici detalii de broderie, modelate din polimer sau papier mache, slefuite si pictate manual Elena Orbocea este secretar literar la Teatrul Jean Bart din Tulcea si artistul creator al tunei expoziții de papusi, de autor, inspirate din spatiul cosmopolit al Dobrogei.
Gabriel Fatu pe Facebook - General Manager la Universitatea Populara Ioan I Dalles - Presedinte la Teatrul Principal - A lucrat la OTV - A studiat la Universitatea Nationala de Arta Teatrala ci Cinematografica I.L.
- 1 mai 2019 - Expozitie de stampe Kabuki - teatrul japonez la Muzeul National Brukenthal din Sibiu, in Cabinetul de Cartografie al muzeului.
- In tot teatrul romanesc, nu exista pereche mai frumoasa ca Ilinca si Florin. Te-am iubit, Ilinca in toate aparitiile tale pe scena alaturi de mine si de toti colegii nostri minunati.
- De azi teatrul romanesc este mai sarac. ... Am cunoscut-o in acesti din urma ani, i-am apreciat munca si poate ca nu i-am multumit suficient pentru tot ce a facut pentru teatrul romanesc.
Teatrul Principal va invita joi, 6 mai, la ora 19.00, la comedia Barza domnului ministru!, adaptare dupa Andre Roussin.
Adresat copiilor intre 3 si 10 ani, Teatrul Mozart incurajeaza initiativa, infrangerea emotiilor, iar rezultatele nu se lasa prea mult timp asteptate.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat recent, la Teatrul Elisabeta din Capitala, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, un eveniment care are ca scop celebrarea acestei zile printr-o serie de activitati cultural - artistice dedicate seniorilor bucuresteni. ... Marti, 2 octombrie 2018, la Teatrul ELISABETA (Bd.
google-analytics.com